Iluzja...

UFO, Duchy, OOBE i wszystko inne co się w głowie nie mieści

PostCz cze 15, 2006 21:30

Nie wiem czy ktos juz tu pisal,
Co do latania i innych to polecam sciagnac sobie "Cris Angel MindFreak" pierwszy sezon jest caly w necie, niedlugo bedzie drugi zapewne, kawalki mozna na vid.google zobaczyc - i to juz mozna nazwac magią to co Cris wyprawia a nie iluzją. Ja jestem tak zafascynowany kolesiem ze moge jego 'triki' ogladac 24/dobe.
uw, kwestia komercji czyli pieprzonego syfu, który ma zysk zatwierdzić...
bylo milo, bye,
Carl
user

Spokojnie - to tylko reklama - zniknie po zalogowaniu :)

Pani Reklama
Automat

PostPt cze 16, 2006 7:11

Criss Angel - też go znam :P Niektóre ma fajne triki, no ale magia to nie jest :P Sztuczki, gadanina i triki kamerowe i czasem podstawieni ludzie.

BTW poszukaj w P2P Criss Angel - Masterminds Vol.2 Levitation.avi - Criss pokazuje jeden ze sposobów "lewitacjii" :D
I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
R3V3X
user

PostPt cze 16, 2006 11:12

hmm, zapewne widzialem, jezeli chodzi Ci o trik z wysuwaniem nogi przez nogawke :) ale jezeli robi to na srodku ulicy, albo robi to z ludźmi to juz jest fun ^^.
Tak najłatwiej powiedziec że wszystko jest ustawione itp, ale chyba nie widziales calych odcinków. A ja naprawde polecam bo mozna nieco inaczej na niektore rzeczy spojrzeć.
Aha, MindFreak nie jest tylko o sztuczkach karcianych itp.. Cris pokazuje jak przełamywać strach, osiągać granice ludzkich możliwości, i rozne takie, zresztą nie raz wywozili go do szpitala, a 2 odcinków telewizja nie wyemitowała bo były zbyt brutalne. No to trezba zobaczyc :) i wtedy sie stwierdzi ze nie jest ustawiane :)
uw, kwestia komercji czyli pieprzonego syfu, który ma zysk zatwierdzić...
bylo milo, bye,
Carl
user

Re: Iluzja...

PostPn cze 28, 2010 17:30

Ja sam zajmuję się iluzją , to po prostu wkręt i zręczność ;p
Moje projekty :
Kenobi CMS
HackME CMS
PSP Enabler 5.50 to 5.03
Mapy CS
Własny Dedyk (500 MhZ , 1 GB RAM , 10 MB Net , 100 MB LAN)
Kenobi
user

Poprzednia strona

Powrót do Paranormal