bo ja już sam nie wiem Coperfield lata sobie przecina się na pół ..chciałbym tak umieć
A może wy tak umiecie

) doznawanie wrażenia, że się widzi coś, czego w rzeczywistości nie ma; zniekształcone widzenie lub błędna interpretacja czegoś, subiektywna ocena sytuacji lub mających nastąpić wydarzeń; złudzenie, złuda, urojenie
).... Magia to nie latanie i strzelanie błyskawicami.... No ale niczego nie można być pewnym
Pozdro
poznałem kilka "niemożliwych" tricków
Przy okazjii nauczyłem się lewitowac!!!(ok 10-20 cm) <ówie wam jak ludzie mogą byc tak głupi i nie widzie jak to robie
I to nie był trick telewizyjny tylko ślepota i głupota ludzka 
Najlepiej ten z lewitacją 
z boku, z przodu i od tylnieho boku
Nie powinno się zdradza sekretu iluzjii ....ale co tam, ja znalazłem to i wam przedstawie
A to wszystko dzięki wujkowi googlowi
Tu jest jak wygląda lewitacja:
(sorki że link nie po pl ale nie chciało mi się pisac

... btw copperfield 'latal' o wiele wyzej no i przecinali mu log roznymi pojemnikami zamykali go etc... jak on to robil? 
A co do latania to jestem niemal pewien że zrobił to na lince. Dowód? Oglądnij sobie filmy z Piotrusiem Panem
Tam linki nie wida a latali na niej
A że iluzjoniści są dobrymi optykami to przy pomocy swojego zespołu "podrasowali" ten trick i pokazali ludziom 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość