WinXP + SP2 - jak zmienic klucz produktu?

Informacje dotyczące najpopularniejszego systemu operacyjnego
sprawa wyglada tak mam Win XP bez SP2 a chcę zainstalowac SP2 ale w trakcie instalacjii wyskakuje cosb takiego "Użyty klucz produktu jest nieprawidłowy" lub coś takiego. Chodzi mi od podmianę tego cd key'a bez formatowania tego Win co mam.
Nie mówcie że nie mozna bo wiem ze jest taka możlowosc.
..::Mistrzu::..
user
 
Posty: 5
Dołączył(a): N cze 19, 2005 10:22
Lokalizacja: z Rzeszowa
Podziękował: 0 razy
Podziękowano: 0 razy
Reputacja: 1

Spokojnie - to tylko reklama - zniknie po zalogowaniu :)

Kliknij 👇


serwery VPS
Pani Reklama
Automat
Posty:
Dołączył(a): ab aeterno
Lokalizacja: UW-Zaloga

PostN cze 19, 2005 10:58

wejdz na www.crack.cd tam jest troche narzedzi do zmieniania kluczy. czesto dolaczane sa rozniez key generatory ale czasem musisz je samemu sciagnac. prawidlowe cd-keye mozna rowniez znalezc w plikach pomocy ow narzedzi. Pozdro
areq
user
 
Posty: 7
Dołączył(a): Śr cze 15, 2005 19:31
Lokalizacja: z Czarnobyla
Podziękował: 0 razy
Podziękowano: 0 razy
Reputacja: 1

PostN cze 19, 2005 11:00

Jest art na tym forum odnosnie tego problemu ;p
http://kander.eggs.pl/forumbb/viewtopic.php?t=1149
out...
GuM1S
user
Avatar użytkownika
Posty: 836
Dołączył(a): Pn lip 12, 2004 9:50
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Podziękował: 0 razy
Podziękowano: 1 razy
Reputacja: 2897

PostN cze 19, 2005 21:47

to może sie wydawać śmieszne ale takie żecy jak zmiana klucza aktywacyjnego czy aktywacja systemu wszystko można znaleźć w "Centum pomocy technicznej windows" a oto co trzeba wpisać w uruchom aby uruchomić okno aktywaćji w którym możne po kliknięciu na przycisk Zmień klucz produktu czy coś w tym stylu
to wpisz
oobe/msoobe /a
może sie zdażyć ze zobaczysz napis aktywacja przebiegła pomyślnie i nie bedziesz mógł zmienić kdu to powiec na to też jest sposób ale opisany już w gazecie Ekspert (kiedyś zajżałem) Powodzenia

[size=75]Wysłany Nie Cze 19, 2005 22:49:[/size]

sorry że pisze takie literówki bo troche jestem śpiący (jak nigdy) :lol: :roll: :wink:
blacha14
user
Avatar użytkownika
Posty: 227
Dołączył(a): Wt maja 03, 2005 19:56
Lokalizacja: /dev/mom&dad/
Podziękował: 0 razy
Podziękowano: 0 razy
Reputacja: 1505

PostPt lip 01, 2005 21:06

Aby zmienić klucz XP należy:

(zaleca się odłączenie internetu w trakcie zmian)
Jeśli uzywasz XP Anti SPY , potrzebne jest resetowanie wszystkich ustawień
1.Uruchomić z lini poleceń REGEDIT
2. Odszukać ciąg
HKEY_LOCAL MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\wpaevents
3. Otwórz ciąg OOBETimer
4.Zmień na cokolwiek pierwsze dane "ca"
5.Zamknij program
6.Uruchom z linii poleceń: windows\system32\oobe\msoobe.exe /a
7. Wybierz drugą możliwość aktywacji za pomocą telefonu i kliknij przycisk zmień klucz produktu
8.Kluczez oryginalnych systemów Windows:

HFVK4-TFWFG-4JKDH-H3FTT-8B23W

QCP6D-7VGVJ-JBKB4-DQMB2-9GTJ3

CX7DD-4GX4Y-BTTR4-H88Y7-GQPWQ

9.NACIŚNIJ AKTUALIZUJ
10. Zrestartuj kompa
11.Aby przekonać sie czy sie udalo wpisz: z linii poleceń: windows\system32\oobe\msoobe.exe /a

Działa na 100%, wczoraj testowałem
jasq
user
 
Posty: 2
Dołączył(a): Pt lip 01, 2005 20:34
Podziękował: 0 razy
Podziękowano: 0 razy
Reputacja: 1

PostSo lip 09, 2005 9:44

Bylo Bylo Bylo mlotq polecam dla ciebie strone:
[url]http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf[/url]
btw kocham ten akcencik :):):)

Pozdrooo 600
Lis3k
user
 
Posty: 20
Dołączył(a): Pt maja 06, 2005 14:52
Lokalizacja: Kielce
Podziękował: 0 razy
Podziękowano: 0 razy
Reputacja: 1090

PostŚr sie 03, 2005 10:06

[quote="jasq"]Aby zmienić klucz XP należy:

(zaleca się odłączenie internetu w trakcie zmian)
Jeśli uzywasz XP Anti SPY , potrzebne jest resetowanie wszystkich ustawień
1.Uruchomić z lini poleceń REGEDIT
2. Odszukać ciąg
HKEY_LOCAL MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\wpaevents
3. Otwórz ciąg OOBETimer
4.Zmień na cokolwiek pierwsze dane "ca"
5.Zamknij program
6.Uruchom z linii poleceń: windows\system32\oobe\msoobe.exe /a
7. Wybierz drugą możliwość aktywacji za pomocą telefonu i kliknij przycisk zmień klucz produktu
8.Kluczez oryginalnych systemów Windows:

HFVK4-TFWFG-4JKDH-H3FTT-8B23W

QCP6D-7VGVJ-JBKB4-DQMB2-9GTJ3

CX7DD-4GX4Y-BTTR4-H88Y7-GQPWQ

9.NACIŚNIJ AKTUALIZUJ
10. Zrestartuj kompa
11.Aby przekonać sie czy sie udalo wpisz: z linii poleceń: windows\system32\oobe\msoobe.exe /a

Działa na 100%, wczoraj testowałem


Spoko :) 1 raz bede miec sp2 na xpku

WielkieTHX dla ciebie
Leweracja
user
Avatar użytkownika
Posty: 2
Dołączył(a): Wt sie 02, 2005 8:44
Podziękował: 0 razy
Podziękowano: 0 razy
Reputacja: 1

może sie zdażyć ze zobaczysz napis aktywacja przebiegła pomyślnie i nie bedziesz mógł zmienić kdu to powiec na to też jest sposób ale opisany już w gazecie Ekspert (kiedyś zajżałem) Powodzenia.

_____________________
waleeed
waleeed
user
 
Posty: 1
Dołączył(a): So lut 20, 2016 7:37
Podziękował: 0 razy
Podziękowano: 0 razy
Reputacja: 1

sprawdz na crack.cd
jozpiter1
user
 
Posty: 1
Dołączył(a): Pt sie 26, 2016 12:29
Podziękował: 0 razy
Podziękowano: 0 razy
Reputacja: 1

Powrót do Windows

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron